Kristel van Bommel

Kristel van Bommel

De ergotherapeut 

Mijn naam is Kristel van Bommel. Sinds 2004 ben ik afgestudeerd ergotherapeut. Ik ben daarna 15 jaar in verschillende instellingen werkzaam geweest, academische ziekenhuis op de PAAZ, algemeen ziekenhuis afdeling revalidatie, revalidatiecentra en een GGZ instelling. 
Mijn nuchtere kijk, praktische insteek, eerlijke spiegel, humor en directe, open communicatie zorgen voor een ontspannen en open contact, waarin vertrouwen en veerkracht kan groeien en ruimte ontstaat voor duurzame verandering. 
Met mijn creativiteit werk ik oplossingsgericht. Theorie is mooi en fijn, het zal zeker bijdragen aan het zelfinzicht. Echter dat veranderd nog niets. Je leven verander je pas echt als je jouw kracht en behoefte omzet naar praktische toepasbare handelingen tijdens activiteiten die jouw innerlijke energie aanspreken. Ik vind het belangrijk om niet vanuit klacht, maar vanuit kracht te denken.